Content
ببخشید من هر چقدر که از شیوه های مختلف استفاده می کنم برای اسم ….یا اسمم به ذهنم نمیرسه یا بعد از کلی وقت میبینم که اون اسم رو گرفتن به نظرتون چه کار کنم .. بهت پیشنهاد میکنم اینستاگرام مارو دنبال کنی، حتماً تو شروع کار بهت کمک میکنه. به ذهن سپردنش برای مخاطبان آسان نیست، زیرا ذاتاً یک کلمه مخففشده هیچ تصویر و حس خاصی در ذهن مشتریان ایجاد نمیکند. برای سنجش اسم هایی که در نظر دارید راه حلی جادویی وجود ندارد. در واقع گاهی بررسی بیش از اندازه، تنها تصمیم ها را به تاخیر می اندازد و شما را به کل خسته خواهد کرد.
- انتخاب نام های چند سیلابی احتمال تایید برند را به طور قابل توجهی افزایش می دهد .
- مثلا نایک، اپل، پوما و بیژن، نمونهای از نامهای تجاری هستند.
- زیرا با الهام از این آرکیتایپ ها می توان برای برند شخصیت و هویت ایجاد کرد.
- همچنین میدانید که توییتر از سروصدای گنچشکها الهام گرفته است که در لوگوی خود نیز از آن استفاده کرده است.
یک تصویر بصری ایجاد کنید که مخاطبان شما به آسانی بتوانند آن رابه یاد بیاورند. مهم نیست که چه تصمیمی بگیرید یا چه روابطی پیدا کنید، همیشه مطمئن شوید که ایدههایتان ثبت شرکت در تهران را دارید به چالش میکشید. سپس، یک تصویر کلی از تصاویر بصری مربوط به شرکت خود را ایجاد کنید. با در نظر گرفتن تمرینات ذهنی ، تصورات بیشتری را ایجاد کنید.
سعی کردیم در این مقاله اطلاعات مفیدی در مورد انتخاب نام برند به شما بدهیم. اگر در این مورد تجربهای دارید یا نامی انتخاب کردهاید با ما در میان بگذارید. مهمترین چالشی که با آن روبهرو بودهاید چیست؟ به نظرتان چه فاکتورهای دیگری در انتخاب نام برند اهمیت دارند؟ منتظر نظرات و پیشنهاداتتان هستیم. به هر حال اگر از قبل مشتری دارید، از مشتریانتان در اینستاگرام یا شبکههای اجتماعی دیگر بخواهید که در مورد اسمی که انتخاب کردهاید نظر بدهند. اگر اسمی تقریبا تکراری انتخاب کنید، نه تنها نمیتوانید مشهور شوید، بلکه ممکن است دچار دردسر شوید. به هر حال مشتریان همیشه برندی را انتخاب میکنند که قدیمیتر و معروفتر است؛ و شما فقط یک نسخه کپی از برند اصلی به نظر میرسید.
هزینه اخذ کارت بازرگانی
نامهایی مثل گوگل، پپسی، آدیداس و یا نایک از جمله اسمهای ماندگاری هستن که هرکس با شنیدن اسمشون به یاد محصول یا خدماتشون میوفته و خیلی از افراد با این نامها آشنایی دارن. آمانسیو اورتگا موسس کمپانی و برند مشهور «Zara» در ابتدا اسم کمپانی خود را از فیلمی در سال ۱۹۶۴ با عنوان «زوربای یونانی» گرفت اما این اسم دوام چندانی نداشت. اولین فروشگاه این برند که در سال ۱۹۷۵ در شهر لاکرونیا در اسپانیا افتتاح شد چندین ساختمان پایین تر از یک کافه به نام «Zorba» قرار داشت.
هر گونه باز نشر اطلاعات بانک های تحت اختیار این مرکز تنها با ایجاد پیوند به تارگاه SID و ذکر منبع مجاز است. استفاده از لوگو و نام مرکز به عنوان حامی و همکار علمی، بدون اخذ مجوز کتبی از “مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی” پیگرد قانونی دارد. در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید. برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
به زبان آوردن این اسمها خوشایند است و قابلیت ماندگاری ویژهای در ذهن دارند. به عنوان مثال «مَزمَز» و «چین چین» را در نظر بگیرید که از همین سبک هستند. اما هیچ فرمول اثبات شدهای برای انتخاب اسم برند و موفقیت آن وجود ندارد.
نام برند میتواند بیانگر احساساتی مانند انرژی زیاد (ردبول)، آرامش و لطافت (پتوی نرمینه)، توجه به سنتها (روسری تاجمحل)، زنانگی (روبان)، نوشتن (وردپرس) و … باشد. این حس با توجه به هویت برندتان قابل شناسایی است و بعداً هم باید در تبلیغات و بازاریابیتان نمود پیدا کند. بعضی نامهای فارسی هستند که چند املای متفاوت دارند یا وقتی میخواهید آنها را به انگلیسی بنویسید، چند مدل میشوند. مثلاً آسیه که ممکن است بهصورت Asie، Asiye، Asiyeh و … نوشته شود. بهتر است از این کلمهها که به شکلهای مختلف میتوانند نوشته شوند، برای نام برند استفاده نکنید. دیگر مثل روز روشن است که توجه به قوانین SEO ثبت برند تجاری میتواند روی رتبهی سایت و البته فروش بیشتر تاثیر بگذارد؛ پس ترجیحاً نامی را انتخاب نکنید که سئو کردن آن، زمان و هزینۀ زیادی نخواهد.
نام برند باید منحصر به فرد و به یادماندنی و از بقیه رقبای شما متمایز باشد. فکر نکنید اگر اسمی نزدیک به یک نام تجاری مشهور انتخاب کنید زرنگی کردهاید. خصوصاً اگر یک شرکت تازه تأسیس هستید، هیچ وقت از اسمهای مشابه برندهای بزرگ استفاده نکنید. زیرا این امر موجب میشود شما یک شرکت فیک و کپی شده به نظر برسید.
نتایج حاصل از بارش فکری برای انتخاب اسم برند را دوباره بررسی کنید
نکته جالبتر در برندهای موفق ایرانی که باعث تعجب من شد آن است که ۲۱% آنها با صدای «آن» به پایان میرسند که بعد از «آ» قدرتمندترین و پرکاربردترین صدای انتهایی در بین این برندها بود. دسته سوم نامهایی هستند که به خودی خود قدرت یا ضعف ذاتی برای انتخاب به عنوان نام برند ندارند و خنثی هستند. نامهای خنثی اگر که سایر عناصر برندسازی مثل ایده، استراتژی، شعار، لوگو، حواس پنجگانه و مدیریت و رهبری در یک برند به خوبی رعایت شده باشند، شاید بتوانند برندی قدرتمند را به ثمر برسانند. به عنوان مثال تصور کنید که شرکت تازه تاسیس شما برروی امنیت اینترنت تمرکز دارد. نمیتوانید نامی غیرمرتبط و بیربط برای آن انتخاب کنید و بهتر است نامی انتخاب کنید که با کار شما مرتبط باشد و همخوانی داشته باشد.
سایت انتخاب اسم برند، چگونه نام برند را انتخاب میکند؟
مثلاً برای برندسازی فعالیتهای آموزشی میتوان از پسوندهای آموز و بیاموز استفاده کنیم تا تداعی کننده آموزش باشند. برای فعالیتهای مربوط به زیبایی میتوان از پسوندهای بیوتی، ماه، ماهرخ و ….. من جاوید مقدم هستم و عاشق کارم، عاشق یادگیری و عاشق بازاریابی و کسب و کار هستم. کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی رو دارم و مدیرعامل شرکت مشاوران ثبت تغییرات شرکت کسب و کار مسیرسفید و فروشگاه اینترنتی رنگی سنتر هستم. مترجم دوره آموزشی خط مستقیم جردن بلفورت گرگ وال استریت و درحال حاضر صاحب 5 کسب و کار بهره برداری شده با بیش از 60 نفر پرسنل هستم. اگه برندی که میخواین کار کنین با کارهای هنری و خلاقانه ارتباط داره میتونین از اسامی شخصیتهای معروف فیلمها و انیمیشنها استفاده کنین.